JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

'
VERZENDING
Wij versturen per Post NL. Kleine bestellingen gaan soms per enveloppe. De meeste bestellingen gaan per pakket. De webshop berekent de kosten op basis van gewicht en bestemming. De minimale kosten zijn 3,95 (voor een kleine bestelling) maar boven een aangegeven bedrag is de verzendig gratis. Deze gratis verzending is van toepassing op alle landen die tot de EU behoren.

AFHALEN
Plaats uw bestelling in de webshop en geef aan dat u wilt afhalen. U kunt online betalen of aan de afhaalbalie. Neemt u dan wel contant geld mee, want we hebben geen PIN automaat, omdat de meeste mensen toch liever vooraf online betalen. De aangegeven voorraden zijn actueel, daar kunt u op vertrouwen. Laat telefonisch even weten hoe laat u komt, dan komt u nooit voor een gesloten deur te staan. In principe kunt u terecht van 9.30 tot 17.00 van maandag tot en met vrijdag.

BETALING
U kunt in de webshop betalen met iDEAL (een systeem van de Nederlandse banken), via PAYPAL of per bankoverschrijving. Bij het afronden van de bestelling kunt u uw voorkeur aangeven. Als u kiest voor bankoverschrijving dient u dus zelf een betaalopdracht aan uw bank te geven. Houdt u dan wel rekening mee met het feit dat de betaling niet direct bij ons binnen is en de verzending van uw bestelling dus ook wat later zal plaatsvinden. Om die redenen raden wij aan om per iDeal te betalen of per PAYPAL, zodat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden kan worden.

BTW VRIJ BESTELLEN?
Bedrijven buiten Nederland kunnen een BTW-vrije levering krijgen. Maakt u eerst een account aan met uw naam en adres. Geef per telefoon of email uw BTW gegevens door. Nadat wij uw gegevens hebben gecontroleerd, activeren wij uw account voor BTW vrije leveringen.

RETOURNEREN?
Indien de artikelen niet naar wens zijn, kunnen deze worden geretourneerd. Dit moet dan wel binnen 15 dagen na ontvangst geschieden, en in dezelfde staat als waarin u ze heeft ontvangen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Wij danken u voor uw bezoek aan onze webwinkel.